Monday, November 2, 2009

*wink* *wink*

pagi ahad (semalam), cubaan membuat pregnancy test secara solo dibuat setelah lebih 10 hari period delay.. tanpa mempunyai harapan yg tinggi.. biasa-biasa saja..

result:


uii..
siap tgk byk kali..
betui ke idak..

pahtu pi klinik lak. wat ujian pengesahan..

Alhamdulillah..
I'm 6 weeks pregnant..
expected due date: 28 June 2010..
:)

Doakan aku sihat-sihat saja..
dan menjaga kelakuan supaya lebih sopan dari biasa..
hehehe..

>> chayok.. chayok..

28 komen kt sini:

alifah@along said...

congrates farah...semoga kesihatan anak dan ibu dalam keadaan sihat sokmo...jgn kerja keras2 tau...baru jer along ckp tempoh ari kan??hehehhehe..menjadi realiti...amin...

wawa said...

comelll..dh jd preggy woman...tahniah...

~ini an~ said...

fewiiiittttt...tahniah!!!welcone to the clut :P

iza...affa said...

congrattttttttttt....aku yg suke.... dh cepat2 tukar kete auto...hehehhee

ciPuding_7 said...

meklong: ha'ah la.. masin mulut along. byk mkn garam eh? hahaha..

wawa: tengkiu. bleh ke aku bawak perut nanti ni? mcm tak caya je kt tulang belulang aku ni.. hahaha..

an: welkaN.. welkaN..

fiza: takpe.. aku bg can kt laki aku smpai taun depan.. <-- ciri2 bini yg baik (kadang2.. haha..)

ﺇﺭﻣﺎﻳﻨﺘﻲ ﺇﺳﻤﺎﻋﻴﻞ said...
This comment has been removed by the author.
Cikpid said...

wah...hahahhahah..congratulationn

welkam to a new world..cewah

ﺇﺭﻣﺎﻳﻨﺘﻲ ﺇﺳﻤﺎﻋﻴﻞ said...

wah! tahniah2..
jg dirimu bebaik.
agak2 nak tambah lg satu blog x ni?
blog ibu2 hamil barangkali? hehe..

ciPuding_7 said...

pidot: cewah.. welkaN.. hoho..

irma: hahaha.. blog ni bleh digunapakai kot. x perlu wat baru. kang dgn aku tak terurus kang.. hehehe..

..::daria::.. said...

alhamdulillah..
aku tumpang hepi utk ko pawah..:)
doa2kan aku pun ikut jejak ko soon..hehe

Anonymous said...

tahniah poonzz..
to noma: meh la kite doa sm2..aminnnnnn..

~amoi

bdk bucuk :P said...

tahniah kt ko n hubby.. :)
jaga diri bebaik

ida adnan said...

tahniah pon...
jg diri bebaik..

ciPuding_7 said...

nomey & amoi: semoga korang akan menyusuli aku dlm masa terdekat ni.. aminn.. :)

budak bucuk: tengs.. :)

lida: tengs.. aku sopan sket skrg.. haha..

minah said...

tahniah2.. telambat lak aku bace blog ko kali nih..

pemberi hadiah menarik utk poonz said...

salam poon,

CONGRATS!!!
huuu..aku rase sebab keBERKATan atas HADIAH-HADIAH (sile refer entry sblm ini) aku tu laa...hehehe...
(gille perasan! cehh..huuuhuhuh..)

nway...sila jaga diri anda baik2..
anda dilarang bersukan2 lagik spt saya ya! heee....

tak sabo nak tggu anak menakan lagik nih!!!
ella - nayli
irm - aisya
adik - 'aziem
poonz - (sila letak sendirik..hehe)

iza...affa said...

tahun depan kite tunggu dua baby comel ye...kalo sepasang tu best gak..hehehee

poon ko uzoom la ngan shida sape nak anak laki atau pompuan..hehehehehe

.:masitahadie:. said...

fuyyooo... anas telah berjaya.. kikiki...

sile jage diri baik2... naik tangga kire anak tangga tol2.. kalau pas mop lantai jgn lalu... hohoho...

geng ar nnt eh ngan anak syida... best2...

ciPuding_7 said...

minah: haaa.. lmbt.. lmbt.. haha..

angah: awal lg nk letak nama.. sila bawak bertenang. hahaha..

fiza: kalau ikut kalender pregnant (predict) cina yg ada kt tenet ni, mebi lelaki. tp sekadar predict je la. takleh cayer langsung pon.. hahaha..

mass: takkan anas je berjaya.. aku? hahaha.. tp target March tak berjaya la.. hahaha..

aNnE 'S said...

alhamdulillah..sekali ngan syida ye..moga semua baik2 aja..take care ye specially for first 3 months..

ciPuding_7 said...

ella: baikk.. tgk ni aku sopan.. haha..

Cikpid said...

tapi akak aku kirakan ikut kalendar cina tu mcm agak tepatlaa..

aku dpt baby boy n akak aku dpt baby girl..huhuhu..

Babad kata "tu dia penangan navy..hahaha"

.:masitahadie:. said...

see.. dari ayat babad di atas nyatalah yg berjaya di sini adalah anas... hahahaha.... anyway, amek la dua2 pon berjaya!! huhu...

fungkur said...

waaahhh.. congrate! congrate! trus kuar due date tu. haha ayat last x bole menahan tu.. semoga kelakuan lebih sopan dari biasa lah ye.. hehe..

boy or gurl... sama2 kita nantikan..

ikoko said...

congrates dear!~

ikoko said...

dah 2 hari saya tak kluar period..

haih.. tiba semalam je, bleh berdarah plak kan..

ahahahahhaha..

takpe la. bagi laluan kat kakak-kakak dulu ahhh~

ciPuding_7 said...

pidot: penangan air force lagi mantop.. sila tanye adik. hahahaha..

mass: semua pon bleh berjaya jika berusaha.. hahahaha..

encek F: ehh.. mesti kuar date punye. dah dokter kata gitu.. susah tul nk jadi sopan bila selama ni tak penah nk sopan. hahaha.. tunggu.. tunggu.. haha..

ikoko: takpe.. sila cuba lagi yer.. hehehe.. jgn stress2.. wat biasa2 saje k.. surprise.. :)

fAtrinA said...

wahhh jalan kaki tol ambe nih..hehe congrats farah ;o)