Wednesday, July 20, 2011

Aufa's 1st Birthday Celebration..

tema tahun ini adalah, "biar sederhana, tp meriah.."
cewah.. mcm artis kawen plak. hehe..

hanya berbekalkan jajan yg kurang berfaedah dan sebiji kek yang dikongsi dgn sang Waffi (anak kakak) sbb diorang kongsi same birth date. Aufa setahun, dia 2 tahun..

utk memeriahkan lagi majlis ni, ibu dia beli la topi kertas tu. tp bila dpt kt Aufa, dia makan bucu topi tu. tah kemana perginya. mungkin dah hadam dlm perut. huhu..

majlis kali ni buat kt umah pak ngah kt temerloh sempena majlis pertunangan cik Yang.. so, ramai la yg memeriahkan majlis ulangtahun Aufa ni..

Sebagai bingkisan, lihat lah suasana majlis yang tak seberapa ni.. dan juga rupa birthday girl and boy masa nak potong kek tu..


masih nk kerut dahi.. hehe..

>> smlm bawak Aufa main futsal.. blk rumah, 2-2 terguling. hehe..

Wednesday, July 6, 2011

Happy 1st Birthday Aufa..!!

Allah Selamatkan Kamu..
Allah Selamatkan Kamu..
Allah Selamatkan Aufa Farhana..
Allah Selamatkan Kamu..

Alhamdulillah, Aufa telah pon mencapai umur setahun pada harini.. ibu dia sgt happy dgn Aufa smpai dah lupa camna sakit bersalinkan dia tahun lepas. hehehe..

dalam masa setahun ni, nampak perkembangan yang positif dari segi pemikiran dia, attitude dia.. dan yang penting, tak banyak karenah. sesekali tu ada la jugak mengamuk, tp biasanya ibu dia mmg dapat tidor nyenyak. bangun mlm cuma sekali.. tu pon dia cuma minum air masak.

Sejak lahir Aufa dah dididik minum air masak. tp 2 bulan pertama, dia minum susu dan air zam-zam sahaja. mungkin sebab itu dia lagi suka minum air masak dari minum susu. kalau sebotol air masak bagi kat dia, mmg habis terus lah.. habis sbb main sembur-sembur jugak.. haha..

Mulut banyak smpai jumpa bangla dalam lif pon nak tegur. very the peramah ok.. dah la tegur org pon lidah berbelit mcm anney, pahtu bleh siap tunjuk2 lg.. hahaha..

apapun, semoga Aufa sentiasa sihat dan membesar dengan cergas serta sentiasa mendengar kata.. Ibu dan abah akan sentiasa mendoakan yang terbaik buat Aufa.. We love you.. mmmuuuahhhh...!!!

nah gambar dan video beliau pada pada hari lahirnya..



>> cheers.. :)