Thursday, January 21, 2010

papan kenyataan bilik..

encek mohd hasben yg buat suma ni..
menggantung, menampal..
smpai ada 1 gambar scan baby dlm kad merah yg dokter wat rujukan tu pon dia pi cabut letak kt situ..
hahaha..
nanti nak pi check up, nk kena amek blk masuk dlm kad tu..


~keterangan gambar:
1. poskad Australia yg beliau pos masa berlayar dulu.. time mula2 nak bercintan la konon.. haha..
2. gambar masa dia kursus tahun lepas..
3. semua gambar scan baby.. dari 6 weeks - 15 weeks..
4. kalender pregnant. utk tanda tarikh checkup & usia kandungan (weeks)..
5. gambar pi Langkawi.. ;p

hmm..
sweet juge..
;p

>> baju kurung yg beli, kain pakai suma dah tak muat.. tandanya?

2 komen kt sini:

..::daria::.. said...

Slalu jarang ada laki yg nk wt mcm laki ko wat tu yah..

dlm cengey ada sweetnye..hehe

ciPuding_7 said...

tetiba jadi sweet sbb ada sebab gak ni.. aku naik hantu..
hahahah.. ;p