Monday, December 6, 2010

5-months-old the sang Aufa..

6 dec 2010..
5 bulan lepas, time ni aku tgh on the way ke hospital..
ada sakit sket-sket yg agak kerap tp masih boleh bertahan..

sekarang..
sang aufa hanya masih meniarap saje..
dia tak sempat nk belajar benda lain sbb asyik melompat dlm jolly jumpe tu saje..
mungkin pahni nk kena letak dia kt bawah bagi belajar utk merangkak plak..

malam plak dia bangun skali saje.
nmpk mata hitam dia pandang org yang membancuh susu.
tak kira la ibu dia or abah dia..
kuat tidor jugak budak tecik ni..
mujur tidor malam..

dan smpai sekarang dia masih belum pernah demam walaupon kerana cucuk imunisasi.. selsema tu ada la skali..
alhamdulillah.
harap sehat la berpanjangan..

insyaAllah 20hb ni kena cucuk berangkai2 tu..
3rd dose.
meraung lagi la tu..
hehehe..

Aufa Farhana - 5-months-old..



"Dah besar nanti saya plak ngaji dgn maktok.."

Sejak ada natang ni, tak perlu guna stroller sgt dah.. mudah sket..
cuma ada rasa macam indon ngendong anak.. haha..

>> happy for Aufa..

2 komen kt sini:

alifah@along said...

besar dh cik aufa...yg kendong mcm indon tu, mmg la mcm indon...haahaahha..apapun, pedulikan kata org..huhuu

Ibu Aufa said...

mmg pedulikkan pon.. hehe..
tp bes pakai pengendong ni.. mudah banget pekerjaan ku ketika bersiar2..
:D