Wednesday, July 20, 2011

Aufa's 1st Birthday Celebration..

tema tahun ini adalah, "biar sederhana, tp meriah.."
cewah.. mcm artis kawen plak. hehe..

hanya berbekalkan jajan yg kurang berfaedah dan sebiji kek yang dikongsi dgn sang Waffi (anak kakak) sbb diorang kongsi same birth date. Aufa setahun, dia 2 tahun..

utk memeriahkan lagi majlis ni, ibu dia beli la topi kertas tu. tp bila dpt kt Aufa, dia makan bucu topi tu. tah kemana perginya. mungkin dah hadam dlm perut. huhu..

majlis kali ni buat kt umah pak ngah kt temerloh sempena majlis pertunangan cik Yang.. so, ramai la yg memeriahkan majlis ulangtahun Aufa ni..

Sebagai bingkisan, lihat lah suasana majlis yang tak seberapa ni.. dan juga rupa birthday girl and boy masa nak potong kek tu..


masih nk kerut dahi.. hehe..

>> smlm bawak Aufa main futsal.. blk rumah, 2-2 terguling. hehe..

3 komen kt sini:

:: wawahuda :: said...

tahniah aufa sbb dh berjaya jejak ke padang futsal..semoga kuah tumpah ke nasik...

hahahah..tetibe nk berperibahasa...

ciPuding_7 said...

huahaha..
tetiba smlm buat reunion geng futsal lama. bes giles.

alifah@along said...

besar dah adik Fa...nak adik tak? nak tak???hahhahahaa