Sunday, July 11, 2010

Presenting..... Our Baby girl..



Alhamdulillah...
syukur kepada Allah...
sang bayi telah selamat dilahirkan pada 6 Julai 2010..
di Hospital Sungai Buloh, jam 5.54 petang..
dengan berat 2.52kg..

sang bayi kini dah ada nama...
Aufa Farhana..
yang setia, gembira..
:)

>> next: pengalaman bersalin..

13 komen kt sini:

Hasdilazira said...

Tahniah Farah :) Comel nye baby Aufa. Nama pun comel.

Ija1202 said...

Tahniah!! comellll sgt baby ni.. :)

Ija1202 said...

Tahniah!! comellll sgt baby ni.. :)

Yatie said...

Tahniah.....selamat berpantang....

iylia hani said...

Tahniah & selamat berpantang... cpat skit tulis ttg beranak tu.. haha

ikoko said...

comel dan cute dan tembam dan comel dan cute..!!!

happyichigo♥ said...

comelnye anak ko!

ciPuding_7 said...

tengkiu all..
hehehehe...

iylia: bawak bertenang.. nk kena draft dulu ni. hahaha..

aza said...

tahniah cipuding n en hasben... sedap namanye... alangkah bagusnya kalau ditakdirkan dpt baby girl juga (ayat berangan semata2)

=aza=

fungkur said...

Che Poonz, congratz!! Wallaweh.. Tiut miut baby mcm nama die gaks.. X bley dekat ngan baby, rasa nak pinjam je.. Bley pinjam? Hehe..

ikoko said...

ni .. saya nak panggil dia fafa boleh?

aufa farhana...

fafar.. fafa.. cute!

ibu Aufa said...

aza: ada rezeki, ada la tu nanti.. :)

uncle fungkur: bleh. tp kena dtg amek kt umah. hahaha..

ikoko: jgn fafau dah la.. hehe..

Ina Hashim said...

tahniah...cuteeeenya baby

btw, birth date dia sama ngan my birthdate :)