Thursday, January 6, 2011

6-months-old Aufa @ 6 Jan 2011..

ibu dan 'bos kecik'.. dalam jem.. hehe..


Akhirnya 'bos kecik' tidor..
 Gambar ni masa nak hantar dia pi nursery pagi tadi..
jem lama sgt.. smpai 2 kali dia tertidor dlm kusi tu..
jaga.. tidor.. jaga.. tidor blk..

sabar yer si chomel ibu..
next week kita jalan kaki saje pi nursery..
:)

>> Aufa angkat bdn sket² dah..

4 komen kt sini:

~ini an~ said...

semoga dia akan taat duk kt kusi tu smpai beso hehehehe gelak jahat...sbb irfaan telah tidak menafaatkan kusi 3rat nye tu sebaik mgkin huhu

ciPuding_7 said...

hopefully..
ni misti kes dok kendong je dlm kete. tu yg dia takmo dok tu.. aku mmg biar dia dok dlm tu wlpon aku tak drive. dia lg selesa dok dlm tu dan sgt behave jugak berbanding aku pegang dia.
lgpon tak ralat sgt kalau dia takmo dok. tu opis yg bg. huahahaha..

..::daria::.. said...

pipi dia tu makin lama makin besor aku tgok..mcm ada simpan kacang..hehehe

ibu Aufa said...

kacang tanah yg blom dikupas..
tu yg kembong lebih tu..
hahahaha..