Friday, May 20, 2011

gigi nan sebatang..

Aufa dah ada gigi..

dah 10 bln baru gigi tumbuh.

haritu nmpk mcm 2 nak tumbuh..

skali 1 saje yg naik dgn jayanya..

so far, dia tak merengek teruk sgt time nk tumbuh gigi tu.

ada org bg petua..

beli benda yg utk gigit2 tu (yg dlm tu ada air).

letak dlm Tupperware, boh dlm petiais sat utk bg sejuk.

pahtu bg baby gigit2.

kurang sket la radang gusi tu.

 

Aufa skrg dah mcm mak nenek..

dia punya kecoh, tak kira masa.

mungkin ada betul gak kata org.

kalau lmbt tumbuh gigi, dia byk ckp..

ni la contoh terdekat..

 

perkembangan lain, dia dah bleh berdiri tanpa pegang apa2..

tp takleh nk berdiri sendiri dari duduk melainkan kena paut kt meja @ benda2 lain..

bab nak melangkah tu yg dia masih lemah..

tp kalau dok luar walker & tolak walker, tak takot plak dia..

 

so, ujung bln ni, dah nak masuk ulangtahun ke 2 perkahwinan kami..

aufa plak sebulan stgh lg baru setahun..

doakan semoga kami baik-baik aja..

bab nak tambah org baru, mungkin lmbt sket kot..

2013 insyaAllah..

tp kalau dah rezeki, terima saja..

:)

 

cheers..

 

>> esok ke PD with MXARians.. lap u all.. weeewittt…
 
________________________________

ibu Aufa posted via email.. \(^_^)/

 
 

 

2 komen kt sini:

Yatie said...

assalamualaikummm...

besar sudah anak awk.....sebaya ngan anak saya.....
lamer tak mynggah di sini
tp hr ni sy tumpang lalu di blog awk....

ciPuding_7 said...

hehe.. tengkiu yatie..
pejam celik je dah nak dekat setahun dah dia.. tak sedar dia dah besar.. hehe..