Monday, May 30, 2011

2nd Anniversary.. :)

Alhamdulillah..
dah 2 tahun rupanya..
masih terlalu awal utk mengatakan kami dah faham hati budi masing2..
masih belum sebati jiwa masing2..
sedangkan pasangan yg dah lebih 20 tahun pon belum mencapai tahap tu, inikan pulak yg baru 2 tahun kan..
hati masing2 sedang ke arah itu..
masih belajar.. :)

tahun ni celebrate dgn org ke-3..
sang Aufa yg mulat..
dah pandai membebel..
dah pandai menjerit dgn pitching yg max..
dah boleh menapak selangkah dua..
dah ada gigi 1 stgh batang..
yg stgh tu baru tgh naik.. hehe..

bermula dgn mkn Pizza kt blkg UiTM dgn godaan perasaan oleh Aufa yg dengan sengaja baling brg2 ke lantai ketika kami tgh mkn..
lepas bagi biskut, dia behave sket..
hehe..

lepas tu, p eksesais kt i-city..
kali ni baru masuk betul2..
sblm ni jenguk dari luar saje..
ok la..
cuci2 mata..

bila encek hasben nak belanja masuk kt snow walk tu, oh.. adalah sgt eksitet..
RM 25 per adult.
maka, ketiga2 kami beratur nk beli tiket.
skali..................
kanak2 bawah 3 tahun tidak dibenarkan masuk.
sob.. sob..
ikutkan hati, nak je bg org lepak2 tepi tu tlg jagakan Aufa..
huahahaha.. ibu yg kejam.

apapon, sgt letih jenjalan semalam sbb parking jauh.
tp sgt hepi..
:)

tengkiu encek hasben..
i lap u veri strong.. :)

>> 3rd Anniversary tetap bertiga kot.. KOT? hehe..

0 komen kt sini: