Wednesday, June 9, 2010

perut berkocak - video

kepada yg masih belum ada pengalaman mengandung, dan rasa nak tgk macam mana perut sang ibu berkocak (disebabkan baby sgt aktif), boleh la tgk video yg direkod ni..
sila bersabar sket sbb ada masa dia tak gerak..
jadi, fokus.. fokus..
hehehe..


p/s: ni baru lepas lunch. kira sopan lg ni.. kalau lepas dinner lagi teruk dari ni.. macam nak terkeluar dari perut pon ada. perut jadi bersegi2..

>> cuma brapa minggu ja lg nk merasa experience camni sblm sang bayi kluar dari persembunyian.. hmmm....

5 komen kt sini:

~ini an~ said...

smpai jd gini ko kena buatan org farah...kesian...hahahaha

ciPuding_7 said...

tuh la.. smpai wujudnya makhluk bergerak2.. hahaha..

aNnE 'S said...

ni xnampak sgt sebab ko kai bj itam..kalo ko selak ag nampak..hahah..tp anak ko ni version sopan agla..gerak2 mcmtu..kalu aku dulu perut tuh dah bersegi dah..xrupa bulat..huhu..perut terasa sangat sengal kan kalu dia gerak2 mcm tuh..

ciPuding_7 said...

ella: selak? kang kena sepak dgn laki lak.. hahahaha.. sengal, senak suma ada.. perut aku bersegi, masa sblm tidor saje. waktu lain dia macam behave sket.. kalau bergerak, akhirnya balik ke posisi asal.

Yatie said...

ader video pewot bergerak lagik :P