Monday, November 1, 2010

mari mengundi Sang Aufa..

aufa masuk dalam list "Bayi Bulan Ini" lagi..
ibu dia mmg poyo..
hahaha..

tgh malam tadi tetiba teringat pencalonan dibukak stat 1 Nov..
maka sang ibu pon masuk beberapa entry..
tadi saja check. tengok² Sang Aufa ada..
jadi org pertama lagi tu.. hehe..

so, gambar yg pihak Pa&Ma pilih untuk diundi yg sama bln lepas punya..
gambar yg lain tu tak chomel ke?
hmm..

jadi, meh la ramai2 kita undi smpai letih..
hehehe..

tekan link ni untuk ke page undian..
sila ke page last skali yer..
entry aufa dok kt bawah skali kt page tu..


undi jgn tak undi.. ewahhh...

p/s: baru bukak tgk tiba2 dah ada 480 undian.. hehehe..

tips mengundi: kalau klik skali, page refresh, undi akan menjadi 1.. kalau klik tanpa henti macam main game tembak2 kt icon 'undi' tu, bila page dah refresh lepas klik, undi akan menjadi byk sekaligus. ikut byk mana yg dah di klik..

>> thanks Rayer & Nad.. kalau menang, Aufa blanje korang mkn askrem.. hehe..

0 komen kt sini: