Tuesday, June 9, 2009

Belakang tabir..

Selain dari cik Lina kita, saya juga ingin mengucapkan terima kasih kepada pihak-pihak berikut di atas pertolongan secara langsung atau tidak di hari bahagia saya..

adik, pemilik gaun yang sudi meminjamkan gaun yg aku pakai tuh..

syida, juru pakai dan edjas tudung2 yang aku pakai..

mass, jurumekap terjun masa hari pernikahan aku..

jasmin @ kezen aku, official photograper yang amek gambar aku smpai muntah..

fiza, juruatur hantaran dan sesi batal air semayang + jurusepit masa nikah..

mxarian, yang sanggup datang lebih awal dari majlis..

wawa & pidot, yang memeriahkan majlis pernikahan aku..

so, tengs to all.. kepada namanya tak dinyatakan di sini, korang pon bes jugak.. hehehe..

p/s: pid, masa nak akad nikah tu, aku pandang belakang nmpk ko terus rasa nak gelak.. pahtu aku rasa dah takleh serious dah.. suma ko punya pasal.. haha..

>> nak upload gambar tp tgh cari hosting yang bersesuaian..

11 komen kt sini:

wawa said...

ape yg dikata2kn oleh poonz bena belaka...x tipu..sah..sah(jwb mereka beramai2..) mereka??

ciPuding_7 said...

mereka??

maksud ko, 1 masjid?
hahahaha..

-| auM Chak |- said...

tahniah cipud....tahniah...
semoga berbahagia hingga ke anak cucu cicit...selamanya...amin...

ehem2 cik abg tue navy ke????????

Anonymous said...

tahniah!! cik poonzz sudah bertukar title kpd 'puan' poonzzz... hehehhe congrats again..

~amoi

ema said...

alhamdulillah, selamat sudah semuanya.
congrats poonz!
comey sokmo mu.
bes ke dpt title 'puan'? hehe..

bocah cilik... said...

aku tambah...

elyn : insan yg melambakkan alat2 mekap sendiri tuk kegunaan pengantin

ella: ibu yg bertungkus lumus menyusun atur door gift bg teman2 rapat pengantin

sekian....hehehe

pengantin pompuan said...

aku dah taip komen td tp suma dah ilang.. pahtu aku malas nak taip smule.. huh..

aum chak: ya.. laki saya seorang navy..

mekasih.. hehe..

Cikpid said...

aku pon aritu dh komen lps tu ilang..cam hape jek.. anyway selamat menempuh khidupan berumah tangga dan beramas mesra..

pengantin pompuan said...

awww.. ayat last tu yu tak ckp pon ai buat.. hahahahahaha..

(ok, skrg aku dah bleh ckp camni sbb ai dah kawen okek..) <-- kelebihan org dah kawen..

hahahaha..

aphied said...

skang ramai dah org kawen ^_^...

ciPuding_7 said...

meh la join the club aphied..
ahaks..