Sunday, June 7, 2009

Special thanks..

dengan rasa berbesar hati, pihak F&A (bukan minuman F&N) ingin mengucapkan ribuan terima kasih kepada PA kami, iaitu cik LINA kita yang masih single (sila rujuk gambar) di atas pertolongan yang telah diberikan di sepanjang persiapan perkahwinan sehingga ke majlis ini tamat..

bermula dari preparation bilangan dulang hantaran (aku ingat lg time tu kt mapley syed sec3, ko tulih atas resit je item2 tu), decoration hantaran (2-2 belah pihak), meminjamkan majalah pengantin yg berkati2, menghias pelamin dan bilik, juruteman dan menyetelkan hal-hal personal aku dan tak lupa, sanggup amek cuti walaupon bos tak brapa bagi (also thanks to those friends yg dtg hari jumaat tu.. kira hadiah kawen gak tu), namun beliau tetap bersemangat..


tanpa beliau, krem lah kaki aku..

i lebiu.. hehehe..

to lina, nanti aku suh laki aku sapu sampah kawasan umah ko masa kawen nanti ek.. hehehe.. btw, thanks a lot babe..

>> who's next?

11 komen kt sini:

Anonymous said...

uiks...comey cik farah.kiut miut :)

ciPuding_7 said...

awww.. malu ai..

wawa said...

puam farah bile nak upload gambo yg byk2 tu???

Lina said...

huhuhu.. teras terharu lak haku! padahal aku mmg syiok wat keje2 hal kawen.. sbb diri sendiri x tentu ada or tak.. kikiki

by d way.. Selamat pengatin Baru, semoga berbahagia hingga ke akhir hayat.. tiap kali agak2 mcm gaduh tuh buat2 lah buang yg keruh n amik yg jernih..

p/s- hadiah aku ko dah buka lum? ke ko dah bakul sampahkan? hahaha!

Cikgu Tadika said...

slmat pengantin baru puan pawah!!!!

ciPuding_7 said...

wawa: gambar nanti aku upload berdikit2.. gile banyak gambo.. rasa meluat lak tgk aksi yang banyak2 tu.. hahaha..

lina: hadiah ko mesti la buka bersama sang suami.. kemain dia belek hadiah tu.. tp aku lom sempai guna lg.. carry forward.. ahaks....!!

cikgu tadika: mekasih.. tima kasih gak hadiah yang sama cam lina bagi tuh yer.. bleh tak aku guna 2-2 skali serentak? hahaha..

.:masitahadie:. said...

hahaha... sang suami... macam pemangsa.. kuikuikui....

beb, semoga berbahagia ke akhir hayat ya sadiqati...seronok tgk ko hepi.... ;)


p.s: tengkiu for daim.. nyum2....!!

..::daRia::.. said...

maaf ku x dpt hadir..huhuhu..
apepun..smoge berbahagia hingga ke alam akhirat..:D amin..

Cikpid said...

upload gmbr cecepat..hehhehehe..aritu mcm x puas jmpa ko..

ciPuding_7 said...

mass: sang gajah dan sang buaya.. haha.. tq babe..

nomey: takpe.. i tak kesah..

pidot: bawak bertenang.. i torai ni..

ana Yg Ceria said...

wahhh tawenn dgn keja tldm yer..heheh hope bhgia..muahahhan laki awk kat mn yerr..kota kinabalu ka..lehh pinjam gaunn heheh lawk jerr