Friday, June 26, 2009

Hari bertandang..

hari bertandang ke umah mertua..
pada pagi 31 mei 2009..
yang jauhnya kira-kira tak smpai 200m..
kiranya mmg tak dan nak masuk gear 3 kalau naik kereta sbb dah nak kena masuk simpang.. kalau naik moto ada la dalam 2 minit (termasuk stat moto).. kalau baju tertinggal pon buleh balik ambik jalan kaki dalam 5 - 10 minit.. hehehe..

my anak menakan.. mak lijah & alisha..

pengantin.. <-- poyo :D

berarak ke rumah pengantin laki.. "pak..pak.. kebum.. kebum.."

ok.. ini rumah dia..

apa barang kalau tak posing kt tangga..

penuh.. ni pon ada lg yang blom smpai..

ececece.. rajen la pulok.. haha..

mak lijah tetap pulun makan tak kira dimana jua beliau berada..

view dari rumah dia.. mmg takdak halangan langsung sbb antara umah kami hanya ada sawah padi @ bendang..

ok.. aku mmg tak nafikan aku mmg jenis sawan gambar.. dan beliau tidak.. ;P

maka semua orang pon pulang ke rumah masing-masing..

aku balik gak pahtu pi umah mak..
hahahahaha..

balik nk kemas barang & rumah sbb esoknya (1 jun) kami pi buang duit langkawi..


>> next.. jalang-jalang ke langkawi..

8 komen kt sini:

ema said...

kualiti gambar mmg superb.
kamera sndiri ke potograper punye poonz?
x sbr aku nk tggu versi honeymoon plak. hehe..

ana Yg Ceria said...

heheh bestnyer hang p langkawii wowww xsabar la nk honeymoon kat sana gakk

ciPuding_7 said...

ema: photographer @ kezen aku.. tp kaler gambar tu aku yg edit pakai picasa.. tu yg ijau semacam padi tu.. hahaha.. gambar hanimun kena tapis2 sket la.. stended.. haha..

cik ana: sila.. jgn lupa naik cable car ngan island hopping.. ahaks..

Cikpid said...

wow..i like all the picture..(cewah..koya ckp omputih)..aku suke aa gmbr kat tangga tu..dgn caption aku sirik "makk..oo...mak..ni anaih bawak org umah anaih ni mak oii..."
mmuahahha..diharapkan en suami ko tidak baca blog ini..

ciPuding_7 said...

pid: kahkahkah... (teringat zaman kita create dialog utk couple² + kuceng dpn anggerik dulu)

alifah@along said...

wow!!cumel nya picture u ni..terutama lagi gmbr cik lijah pakai bunga
tu...aku nmpak dia dah matured skit dah..hehhehe

poonz said...

meklong: anytime nak dapat adik lg sorang dah dia tu.. sbb tu kena jadi maced sket.. ehehe..

Anonymous said...

ups sorry delete plz [url=http://duhum.com].[/url]